Menu til receptionen

Menu ved reception på Schackenborg Slot


Fisk & skaldyr

Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn
Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche
Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme
Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter
Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis

Grønt
Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum
Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud
Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat

Kød
Brissel i maidera creme og krustade
Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr.jysk rugbrød og issalat
Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace
Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep
Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette

Ost
Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder

Sødt
Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel
Rødgrød med fløde
"Fløderand" med jordbær i akaciehonning
Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær
Macaron med hindbær og vanilje



Menuen er lavet af kokken Henning Kohl 
fra Schackenborg Slotskro.

Accept af cookies

Ifølge lovgivningen skal der oplyses om brugen af cookies. Kongehuset benytter cookies for at sikre, at hjemmesiden virker korrekt samt i forbindelse med statistik.

Cookies fra hjemmesiden kan altid slettes igen.

Læs mere om cookies