Menu og musik til bryllupsmiddagen på Fredensborg

MENU

Timbale af havets frugter fra de Nordiske have
Sauce af søpindsvin
*
Krydderstegt dådyr fra de Kongelige Skove
Rissolé kartofler fra Samsø
Ærter Parisienne
Sauterede Mokler
Dyresauce
*
Vol-Au-Vent med lykkelige forbindelser
(hvide danske asparges og bornholmerkyllinger parfumeret med æblecider)
*
Kage af Hvid Chocolademousse "Kronprinsparret"
*
La Cigaralle du Prince Consort 2000
Cahors Château de Caïx 1996
En Magnum
*
Champagne Mercier
Cuvée Frederik & Mary 

Musik

Den Kongelige Livgardes Musikkorps 

Fuzzy Kronprins Frederiks Honnørmarch 

C. Nielsen Ouverture til "Maskarade" 
E. Waldteufel Amour et Printemps, Valse célèbre 
E.Grieg Bryllupsdag på Troldhaugen 
H.C. Lumbye Amorin Polka 
arr. P.M. Harbeck Australsk Potpourri 
L. Bernstein "One Hand, one Heart" fra "West Side Story" 
A. Södermann Bryllupsmarch 
P. Graninger The Brisk Young Sailor 
H.C. Lumbye Mary Galop 



Accept af cookies

Ifølge lovgivningen skal der oplyses om brugen af cookies. Kongehuset benytter cookies for at sikre, at hjemmesiden virker korrekt samt i forbindelse med statistik.

Cookies fra hjemmesiden kan altid slettes igen.

Læs mere om cookies