70-års jubilæumskoncert med Det Danske Drengekor

Foto: Det Danske Drengekor

H.K.H. Prins Joachim overværer jubilæumskoncert på Gentofte Rådhus med Det Danske Drengekor, der i år fejrer 70-års jubilæum.

Prins Joachim deltager ved arrangementet i sin egenskab af protektor for Det Danske Drengekor. Koncerten finder sted på Gentofte Rådhus som sidste del af markeringen af korets 70-års jubilæum. Ved koncerten deltager flere kor inden for Det Danske Drengekor under ledelse af førstedirigent Kristine Vad.

En række forskellige musikalske indslag opføres ved koncerten, herunder kirkemusik, klassiske værker samt rytmisk musik og uddrag fra én af de operaer, som koret har været involveret i. Derudover opføres værket ”Jeg ser de lette skyer”, som er komponeret i anledning af 70-års jubilæet af tidligere dirigent for koret Philip Faber.

Koret blev under besættelsestiden oprettet under navnet Parkdrengekoret og skiftede i 1970'erne navn til Det Danske Drengekor. Koret har fra dets oprindelse haft til formål gennem flerstemmig sang at skabe interesse og glæde for klassisk og rytmisk musik.

Prins Joachim er til stede ved jubilæumskoncerten fra kl. 19.30.

Yderligere information

Læs mere om H.K.H Prins Joachim.

Læs mere om Det Danske Drengekor.