Besøg ved den internationale NEATA teaterfestival

H.K.H. Prinsesse Marie
H.K.H. Prinsesse Marie Foto: Keld Navntoft, Scanpix

H.K.H. Prinsesse Marie åbner i sin egenskab af protektor den internationale NEATA teaterfestival på Sønderborg Slot i morgen tirsdag den 31. juli 2012.

NEATA, der er en forkortelse for North European Amateur Theatre Alliance, er den nordeuropæiske afdeling af den internationale organisation International Amateur Theatre Association. NEATA Festivalen afvikles hvert andet år i skiftende værtslande – i år for syvende gang i Danmark. Festivalen åbner i Sønderborg tirsdag den 31. juli og kan opleves frem til lørdag den 4. august. Mere end 200 amatørskuespillere fra Norden, Baltikum og resten af Europa er blevet udvalgt til at deltage i festivalen, hvor de optræder med egne forestillinger og deltager i workshops. 

Festivalens tema i Sønderborg er ”Kultur over grænser – Teater over grænser”. DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed er sammen med Sønderborg Kommune arrangør af festivalen. 

Prinsesse Marie vil ud over at være til stede ved den officielle åbning kl. 19.00 på Sønderborg Slot også overvære åbningsforestillingen ”Prodigal” kl. 20.30 på Sønderborg Teater.

Yderligere oplysninger

Læs mere om NEATA teaterfestival.

Gå til kalenderpunkt.