Haveselskab på Fredensborg Slot 19. juni 2012

Fredensborg Slot
Fredensborg Slot Foto: Polfoto

Regentparret afholder 19. juni 2012 kl. 15.30 - 18.00 haveselskab for ”Det Frivillige Danmark” på Fredensborg Slot.

I Danmark er der en lang tradition for foreningsliv og frivilligt arbejde, og den frivillige sektor har historisk set været med til at udvikle det danske samfund.

Næsten hver anden voksen dansker er engageret i en eller anden form for frivilligt arbejde. Denne virkelyst udfoldes indenfor alle områder af samfundslivet: I idrætsforeninger, kulturlivet, bolig- og lokalsamfundet, spejderbevægelsen, humanitære og kirkelige organisationer og på social- og sundhedsområdet for blot at nævne nogle af de vigtigste.

”Regentparret ønsker at anerkende, at så mange danskere yder en frivillig indsats til gavn for det danske samfund. Derfor inviterer Regentparret repræsentanter for ”Det Frivillige Danmark” til haveselskab på Fredensborg. Blandt de inviterede vil være to repræsentanter udpeget af de enkelte kommuner for at have ydet en særlig indsats. Desuden deltager også repræsentanter for en lang række frivillige organisationer og foreninger samt kulturpersonligheder, som yder en frivillig indsats,” udtaler hofmarskal Ove Ullerup.

Ved haveselskabet deltager fra den kongelige familie Regentparret, H.K.H. Kronprinsessen, D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie samt H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Yderligere information

Læs mere om Fredensborg Slot.

Se Fredensborg Slot på danmarkskortet.

Billeder fra haveselskabet.

Presseinformation

Se venligst under Presse.