H.K.H. Kronprinsessen besøger Fri for Mobberi i Estland

H.K.H. Kronprinsessen ved Fri for Mobberi-arrangement.
H.K.H. Kronprinsessen ved Fri for Mobberi-arrangement. Foto: Jesper Nørgaard Sørensen, Polfoto

H.K.H. Kronprinsessen besøger sammen med Mary Fonden og Red Barnet Fri for Mobberi i Estland den 1.-2. april 2014. Under besøget vil Kronprinsessen også åbne Den Danske Konges Have i Tallinn.

Antimobbeprogrammet er nu udbredt i mere end hver anden børnehave i Estland, og den 1.-2. april rejser Kronprinsessen til Estland for at opleve arbejdet med Fri for Mobberi i estiske børnehaver og skoler. 

Under besøget møder Kronprinsessen estiske samarbejdspartnere, der vil fortælle om erfaringerne med at etablere og udbrede Fri for Mobberi i Estland. Kronprinsessen vil her få mulighed for at opleve programmet i praksis. Kronprinsessen vil desuden sætte fokus på børn og mobning ved at åbne den estiske konference Bully-free Education.

Kronprinsessen vil under sit besøg bl.a. også åbne Den Danske Konges Have sammen med Tallinns borgmester. Haven blev i 2013 renoveret med støtte fra Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond samt A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Åbningen er en markering af relationerne mellem Danmark og Estland, som siden generhvervelsen af selvstændigheden i 1991 har kendetegnet det bilaterale forhold. 

Yderligere oplysninger

Læs programmet for besøget.

Læs mere om Kronprinsessens besøg i Estland på Mary Fondens hjemmeside.

Læs mere om H.K.H. Kronprinsessen.

Presseinformation

Gå venligst til Presse.

Presseprogram

For presseprogram se venligst Mary Fondens hjemmeside