H.K.H. Kronprinsessen bliver protektor for Børn, Unge & Sorg

H.K.H. Kronprinsessen, 2011
H.K.H. Kronprinsessen, 2011 Foto: Steen Evald

H.K.H. Kronprinsessen tiltræder som protektor for rådgivnings- og forskningscentret Børn, Unge & Sorg.

Med tiltrædelsen som protektor for Børn, Unge & Sorg er Kronprinsessen med til at sætte fokus på en hjælpeorganisation, der har til formål at bidrage til et godt liv for børn og unge, som har mistet en forælder eller søskende, eller hvis forældre eller søskende er ramt af alvorlig fysisk sygdom.

Omkring 140.000 danske børn oplever hvert år, at deres far, mor eller søskende får konstateret en kritisk sygdom eller dør. Størstedelen af disse børn og unge klarer sig via deres netværk, men flere har brug for specialiseret , professionel hjælp. Børn, Unge & Sorg bygger på et samspil mellem forskning og psykologisk rådgivning og har foruden professionelle rådgivere tilknyttet et større antal frivillige. De frivillige, der selv har mistet en forælder, tilbyder samtalegrupper til børn, som har mistet forældre og giver samtidig mulighed for støtte i form af brevkasse-, chat- og telefonrådgivning.

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis, professionel rådgivning for børn og unge i København, Aarhus og Odense i form af individuel terapi eller gruppeterapi. 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Læs mere om protektorens rolle.

Læs mere om Børn, Unge og Sorg.