Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall besøger sammen med Kronprinsparret Kastellet

D.K.H. Kronprinsen og Prins Charles lægger kranse ved monumentet for Danmarks Internationale Indsats, Kastellet.
D.K.H. Kronprinsen og Prins Charles lægger kranse ved monumentet for Danmarks Internationale Indsats, Kastellet. Foto: Mik Eskestad, Polfoto

D.K.H. Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall besøgte i dag mandag den 26. marts sammen med Kronprinsparret Kastellet i København, hvor H.K.H. Prinsen og H.K.H. Kronprinsen lagde en krans ved monumentet for Danmarks Internationale Indsats. Derefter fik Deres Kongelige Højheder fremvist den evige ild, der brænder til ære for de udsendte danskere og deltog i en reception i Kastellets nordre magasin. Ved receptionen fik Deres Kongelige Højheder mulighed for at møde soldater, der har tjent i Afghanistan, og deres familier. 

Efter receptionen fortsatte Prinsen og Hertuginden til Helsingør, hvor de besøgte Kronborg og Sankt Mariæ Kirke og vendte derefter tilbage til København for at besøge et møbelværksted på Nørrebro.

I aften er Regentparret værter ved en middag iTaffelsalen i Christian VII’s Palæ på Amalienborg for Prinsen og Hertuginden, hvor også Kronprinsparret, D.K.H. Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prinsesse Benedikte samt inviterede gæster deltager. 

Søndag besøgte Prinsen og Hertuginden Churchillparken og deltog i gudstjeneste i den engelske kirke, St. Albans Kirke. Efter gudstjenesten plantede Prinsen og Hertuginden et træ i Churchillparken i anledning af besøget.

YDERLIGERE INFORMATION

Læs mere om det officielle program for besøget.