Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall på officielt besøg i Danmark

D.K.H. Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall
D.K.H. Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall Foto: Mario Testino

I dagene den 24.-27. marts aflægger Deres Kongelige Højheder Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall officielt besøg i Danmark, hvor Regentparret vil være værter.

Besøget tager udgangspunkt i de historiske og diplomatiske bånd mellem de to lande og vil blandt andet sætte fokus på grøn teknologi og nye muligheder for samhandel. 

Under det officielle besøg vil Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwall blandt andet besøge Avedøreværket, boligområdet Gyldenrisparken, Kastellet - hvor der vil blive hilst på soldater, der har været udsendt i Afghanistan – samt følge en Hamlet workshop, organiseret af ’the Royal Shakespeare Company’, på Kronborg Slot.

Derudover vil Deres Kongelige Højheder besøge et universitet for at se på banebrydende, grønne teknologiske initiativer, samt et bæredygtigt, økologisk landbrug.

Prinsen af Wales og Hertuginden af Cornwalls besøg i Danmark afslutter en rejse i Norden, som Deres Kongelige Højheder foretager den 20. – 27. marts som optakt til det nært forestående diamant jubilæum for Dronning Elizabeth. Tidligere har Prinsen af Wales besøgt Danmark i december 2009 og Norge i maj 2010. På denne nordiske tur, er det Prinsens første officielle besøg i Sverige, mens det er Hertuginden af Cornwalls første officielle besøg i henholdsvis Norge, Sverige og Danmark.

PRESSEINFORMATION

Læs mere på pressesiden

PROGRAM

Læs mere om programmet