Sommerkoncert på Chateau de Cayx

Torsdag den 22. august afholder Regentparret Sommerkoncert på Chateau de Cayx, Frankrig.

Den årlige Sommerkoncert på Chateau de Cayx bliver i år arrangeret af det nyoprettede Music Confucius Institute ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Koncertprogrammet vil være både dansk, fransk og kinesisk musik. 

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Central Conservatory of Music i Beijing stiller op med både studerende, lærere og musikere ved koncerten. De kinesiske musikere kommer specielt til denne koncert, der er instituttets første. 

Fransk og dansk musik præsenteres med musikstykker af Debussy og Ravel, ligesom en strygekvartet, bestående af studerende fra Danmark, Sverige, Færøerne og Norge, spiller værker af kompositionsmusikerne Vagn Holmboe og Per Nørgård.

Central Conservatory of Music præsenterer den kinesiske del af programmet bestående af værker fra såvel den traditionelle- som den nyere kinesiske musikkultur. Musikerne vil opføre solo og ensemble værker, som bliver udført på traditionelle kinesiske instrumenter såsom erhu, guquin, dize, yanqin og guzheng.

Overskuddet fra billetindtægterne går til velgørende formål. Koncerten finder sted kl. 18.30.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Læs mere om Regentparret.

BILLETTER

Billetter kan købes via ol@kongehuset.dk.