Erhvervsfrokost på Eremitageslottet

Eremitageslottet.
Eremitageslottet. Foto: Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

H.K.H. Kronprinsen er i dag kl. 12.30 vært ved en erhvervsfrokost på Eremitageslottet i anledningen af det vietnamesiske statsbesøg.

Vietnams præsident ledsaget af repræsentanter fra den vietnamesiske delegation og danske erhvervsledere deltager i frokosten, der finder sted efter den officielle ankomst til lufthavnen og modtagelsen på Fredensborg Slot.

De deltagende erhvervsledere har alle virksomheder repræsenteret i Vietnam. Ved frokosten får de mulighed for at præsentere deres virksomheder og dens aktiviteter i Vietnam og samtale med Præsidenten.
Efter ankomsten hilser Kronprinsen og H.E. Præsidenten på deltagerne i Havestuen, hvorefter der er frokost i Spisesalen på Beletagen.

Eremitageslottet ligger i Dyrehaven nord for København og har for nyligt gennemgået en gennemgribende renovering, der blev afsluttet i juni 2013. 

Eremitageslottet blev opført 1734-36 af arkitekten Laurids de Thurah for Kong Christian 6. På slottet kunne kongen holde pause under jagterne i Dyrehaven. Slottet anvendes den dag i dag af Kongehuset til jagtfrokoster og ved andre særlige lejligheder.

Læs mere om Eremitageslottet.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Læs mere om de øvrige programpunkter for statsbesøget.