Kronprinsparret til Sydney

Operahuset i Sydney, Australien.
Operahuset i Sydney, Australien. Foto: POLFOTO

Kronprinsparret deltager som protektorer i fejringen af 40-års jubilæet for Operahuset i Sydney og uddeler i den forbindelse Kronprinsparrets Priser 2013

Kronprinsparret aflægger besøg i Sydney, Australien, den 25. – 28. oktober som protektorer for 40-års jubilæet for Operahuset i Sydney. I den anledning deltager Kronprinsparret i fejringen og vil ved samme lejlighed forestå uddelingen af Kronprinsparrets Priser 2013.

Hvert år uddeler Kronprinsparret fire priser i tre kategorier ved prisuddelingen, der blev indstiftet som en gave i 2004 af Bikubenfonden. I Operahuset den 28. oktober uddeler Kronprinsparret fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris á 500.000 kr. samt to kulturelle Stjernedryspriser á 50.000 kr. Danske og australske kunstnere vil optræde under prisuddelingen, der vil kunne følges i Danmark på DR1 og i Australien på Special Broadcasting Service (SBS).

Under besøget deltager Kronprinsparret i flere begivenheder, som markerer Operahusets 40-års jubilæum, herunder en gallakoncert samt en række kulturelle arrangementer med fokus på nye talenter. Kronprinsparret vil blandt andet forestå åbningerne af en dansk designudstilling og et internationalt arkitekt- og designsymposium.

Læs mere
Kronprinsparrets Priser: www.kronprinsparretspriser.dk
Operahuset i Sydneys 40-års jubilæum: www.sydneyoperahouse.com
 
Presseinformation

Gå venligst til Presse.