Mary Fondens projekt "Netwerk"

Udsnit af www.maryfonden.dk.
Udsnit af www.maryfonden.dk. Foto: Mary Fonden

I dag kl. 10.00 deltager H.K.H. Kronprinsessen i markeringen af Mary Fondens projekt Netwerk på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg.

Mary Fonden og ungdomsorganisationen Ventilen sætter torsdag den 22. november fokus på ensomhed blandt unge på ungdomsuddannelser sammen med Falkonergårdens Gymnasiums elever og lærere. Anledningen er markeringen af Mary Fondens og Ventilens fælles projekt Netwerk, der har til formål at forebygge ensomhed på ungdomsuddannelser

Ved arrangementet holder Kronprinsessen tale og overværer et oplæg ved gymnasiets elever, der fortæller om deres oplevelser ved at deltage i projektet. 

Projekt Netwerk tilbyder ungdomsuddannelserne redskaber til at skabe bedre sammenhold i klasserne for at undgå ensomhed blandt de nye, og at nogen føler sig udenfor. Med projektet ønsker man at ruste lærerne til at se og kontakte de stille unge samt at tilbyde ungdomsuddannelserne redskaber til klassediskussioner og til at skabe makkerskabsgrupper fra studiestart. 

Netwerk er Mary Fondens første projekt inden for indsatsområdet Ensomhed, der blev lanceret i august 2012 på 17 gymnasieskoler og tre tekniske skoler – heriblandt Falkonergården, hvor markeringen af Netwerk finder sted i dag. 

YDERLIGERE INFORMATION

OM MARY FONDEN

Mary Fondens formål er at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb. Læs mere. 

Se fotos fra Mary Fondens markering af projektet Netwerk på Falkonergårdens Gymnasium. 

Læs mere om Mary Fondens indsatsområde Ensomhed. 

Se fotos fra Mary Fondens ensomhedskonference i november 2011. 

OM VENTILEN

Ventilen er en frivillig social ungdomsorganisation, der driver 17 lokale tilbud til ensomme unge, herunder mødesteder og motionstilbud. Læs mere. 

PRESSEINFORMATION

PRESSEKONTAKT VED MARY FONDEN:

Kommunikationschef Heidi Krumhardt Mortensen, tlf.: 45 27 30 20 eller e-mail: hkm@maryfonden.dk.