CBRNE-øvelse

pm1_1.jpg

CBRNE-øvelse

H.K.H. Prinsesse Marie overværede i dag den 22. marts 2017 op mod 100 personer i aktion, da en række myndigheder holdt en fælles terrorøvelse i Nordsjælland.

Terrorøvelsen var en CBRNE-øvelse med fokus på blandt andet kemiske stoffer og eksplosiver. Formålet med øvelsen var at styrke evnen til at koordinere og håndtere en større terrorhændelse og at styrke samarbejdet mellem statslige og lokale myndigheder. 

Foto: 
Beredskabsstyrelsen ©

pm3.jpg

CBRNE-øvelse

Prinsessen gennemførte i 2011 en beredskabsfaglig uddannelse inden for de operative opgaver i Beredskabsstyrelsen og fik udnævnelsen korpsmester à al suite, og i 2016 blev Prinsessen tilknyttet Beredskabsstyrelsen i Birkerød som særlig projektmedarbejder inden for forebyggelsesområdet. 

Foto: 
Beredskabsstyrelsen ©

pm4_0.jpg

CBRNE-øvelse

I dagens øvelse deltog udover Beredskabsstyrelsen Værnsfælles Forsvarskommando, Hjemmeværnet, PET, Rigspolitiet, Nordsjællands Politi, Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Region Hovedstaden og Region Sjælland, Frederiksborg Brand & Redning, EOD, Center for Beredskabskommunikation og FrederiksborgCentret.

Foto: 
Beredskabsstyrelsen ©

22. marts 2017|Galleri