Reception hos Røde Kors

1_9.png

Reception hos Røde Kors

Den 1. oktober 2018 deltog H.K.H. Kronprinsen i en reception hos Røde Kors, hvor det blev offentliggjort, at Hans Kongelige Højhed bliver protektor for organisationen. 

Foto: 
Jakob Dall ©

3_1.png

Reception hos Røde Kors

På billedet ses Kronprinsen og præsident for Røde Kors Sven Bak-Jensen.

Røde Kors i Danmark er en medlemsbaseret humanitær organisation stiftet i 1876. Flere end 34.000 frivillige, engageret i det sociale arbejde i Danmark og international humanitær bistand, udgør kernen i organisationen. Røde Kors i Danmark er medlem af den internationale Røde Kors bevægelse, der er til stede i 191 lande.

Foto: 
Jakob Dall ©

2_5.png

Reception hos Røde Kors

Kronprinsen har allerede besøgt flere af Røde Kors’ projekter rundt omkring i verden. Hans Kongelige Højhed har blandt andet besøgt verdens største flygtningelejr i Bangladesh i april 2018, og indviede i 2017 Røde Kors frivillighus i København, der skal være med til at skabe et samlingssted, hvor frivillige i Røde Kors kan mødes og udvikle den frivillige indsats for sårbare i både Danmark og i verden.

På billedet ses Hans Kongelige Højhed sammen med fotograf Jakob Dall, der fortalt om udvalgte billeder fra Kronprinsens rejser med Røde Kors.

Foto: 
Røde Kors ©

4.png

Reception hos Røde Kors

Kronprinsen overtager protektionen fra sin far, Prins Henrik, der i 17 år var protektor for Røde Kors.

Foto: 
Jakob Dall ©

01. oktober 2018|Galleri