Åben stald i Køge og Nyborg

Når H.M. Dronningen besøger Køge og Nyborg Kommuner under årets sommertogt, vil Dronningen køre gennem byernes gader i den hestetrukne og bådformede vogn af typen landauer fra Den Kongelige Stald-Etat. Vognen vil være eskorteret af Gardehusarregiments Hesteskadron.

I forbindelse med sommertogtet holder Den Kongelige Stald-Etat og Gardehusarregimentets Hesteskadron åben stald og Gardehusarregimentet opvisning i henholdsvis Køge og Nyborg.

Besøgende kan blandt andet opleve Den Kongelige Stald-Etats landauer samt få en præsentation af dagligdagen i Den Kongelige Stald-Etat. I begge byer vil Gardehusarregiments Hesteskadron gennemføre en opvisning med kvadrilleridning, anvendelse af sabel til hest og trompeteropvisning.

Åben stald i Køge
Søndag den 26. maj klokken 16.30 – 18.00 holder Den Kongelige Stald-Etat og Gardehusarregimentets Hesteskadron åbent hus på Køge Marina.

Åben stald i Nyborg
Onsdag den 29. maj Kl. 18.00 - 19.30 holder Den Kongelige Stald-Etat og Gardehusarregimentets Hesteskadron åbent hus på Cirkuspladsen i Nyborg.

H.M. Dronningens sommertogt
Dronningen gennemfører sommertogt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog i Køge Kommune den 28.-29-. maj og i Nyborg Kommune den 31. maj.