H.K.H. Kronprinsessen på Harvard

I sin egenskab af Young Global Leader fulgte H.K.H. Kronprinsessen den 29. marts – 8. april 2016 kurset ‘Global Leadership and Public Policy for the 21st Century’ på Harvard i Boston.

Harvard campus. Foto: Harvard University ©

Kurset ‘Global Leadership and Public Policy for the 21st Century’ hører under Harvard Kennedy School og er udviklet i samarbejde med World Economic Forum. Kurset er målrettet medlemmer af fællesskabet Young Global Leaders.

Kronprinsessen blev i 2012 udnævnt som Young Global Leader og indtrådte dermed i et globalt fællesskab af førende unge ledere. Udnævnelsen som Young Global Leader skete på baggrund af Kronprinsessens arbejde inden for det sociale område, herunder etableringen af Mary Fonden.

Siden 2004 har The Young Global Forum udpeget verdens fremmeste unge ledere med henblik på at skabe et unikt netværk af mennesker, der kan bidrage til at løse nogle af klodens humanitære udfordringer. The Forum of Young Global Leaders er administreret af World Economic Forum, der blandt andet er kendt for de årlige møder i Davos i Schweiz, hvor ledere fra hele verden diskuterer verdens udfordringer såsom sociale udfordringer, diversitet, tolerance og inklusion.