Kronprinsparret besøger USA i perioden 20. - 25. oktober

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen aflægger officielt besøg til USA i perioden 20.-25. oktober.

Kronprinsparret står i spidsen for det store erhvervsfremstød ”Creative and Healthy for Life” i New York og Boston. Erhvervsfremstødet skal sætte fokus på Danmarks førende position inden for digitale løsninger på sundhedsområdet samt skabe opmærksomhed om dansk kreativitet inden for design og mode. Derudover deltager Kronprinsparret i en række aktiviteter, der sætter fokus på sundhed og aktiv livsstil samt bæredygtighed inden for arkitektur og gastronomi.

Som et led i erhvervsfremstødet åbner Kronprinsen ”Connected Health Symposium” i Boston, hvor førende danske sundhedsvirksomheder deltager sammen med 1200 beslutningstagere inden for sundhedsområdet.

Kronprinsparret er under besøget til New York desuden æresgæster sammen med statsoverhovederne fra Norge, Sverige, Finland og Island ved en gallamiddag i anledning af 100-året for American Scandinavian Foundation.  Kronprinsparret aflægger endvidere besøg ved mindesmærket Ground Zero med de nordiske statsoverhoveder for at markere tiåret for terrorangrebet på World Trade Center.

Læs mere om besøget på royalvisitnyc.com.

Til redaktionerne
Oplysninger om presseakkreditering fås fra Generalkonsulatet i New York via royalvisitnyc.com eller ved at kontakte Presse– og kommunikationsansvarlig Ulla Dubgaard på e-mail ulldub@um.dk  og tlf. ( 1) 212 705 4939.
Akkrediteringsfrsiten er fredag den 16. september 2011.