Kronprinsparrets Stjernedryspriser 2017

I dag offentliggøres Kronprinsparrets Stjernedryspriser 2017.

Third Ear og Cecilie Bahnsen modtager Kronprinsparrets Stjernedryspriser 2017. Foto: Bikubenfonden ©

Kronprinsparrets Stjernedryspriser uddeles for at hædre og synliggøre to yngre danske kunstnere, som er på vej til at bryde igennem. I år uddeles priserne på 50.000 kr. til producenterne bag podcasten Third Ear og designer Cecilie Bahnsen.

Podcasten Third Ear
Podcasten Third Ear modtager Kronprinsparrets Stjernedryspris for deres nyskabende og medrivende lydproduktioner, der er en blanding af underfundige historier, dokumentar og lydkollager. De modtager blandt andet prisen, fordi de har formået at genoplive radiomontagen og gjort formatet tilgængeligt for et bredt publikum ved at skabe enestående, personlige og tankevækkende fortællinger.

Third Ears faste redaktion består af Tim Hinman og Krister Moltzen. Third Ear debuterede i 2009 med programmet ’Guldhornene’, der er blevet downloadet over 80.000 gange.

Se da Tim Hinman og Krister Moltzen fik at vide, at de er modtagere af den ene af de to priser:

Stjernedryspris: Third Ear

Designer Cecilie Bahnsen
Designer Cecilie Bahnsen modtager Kronprinsparrets Stjernedryspris for sit enestående design, der har et ultra feminint udtryk blandet med styrke, kraft og intensitet. Hun modtager blandt andet Stjernedrysprisen, fordi hendes design udtrykker en klar forståelse for struktur, teknik og den enkelte detaljes samspil med helheden.

Cecilie Bahnsen er uddannet fra Danmarks Designskole i 2007 og har efterfølgende taget en Master i Womenswear Design i 2010 fra Royal Art College of Art i London. Cecilie Bahnsen startede som selvstændig designer i 2015 og i dag kan man finde hendes kollektioner flere steder i verden – deriblandt Frankrig, USA og Hong Kong. Størst succes har hun i Japan.

Se da Cecilie Bahnsen fik at vide, at hun er modtager af den ene af de to priser:

Stjernedryspris: Cecilie Bahnsen

Kronprinsparrets Priser 2017
D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen uddeler Kronprinsparrets Priser 2017 lørdag den 25. oktober i Jysk Musikteater i Silkeborg. Prisuddelingen transmitteres direkte på DR1 kl. 21.00.