Menu og Musik ved Gallataffel på Amalienborg kl. 20.00.

  •  
  •  
  •  

Menu og Musik ved gallataffel i Christian VIIs Palæ, Amalienborg, den 17. marts 2014 kl. 20.00 i anledning af statsbesøg fra Republikken Tyrkiet den 17.-19. marts 2014.

MENU
Terrine af Vesterhavsfisk med græskar og fennikel flan

Oksefilet med gulerod og kartoffelkage 
champignons á la creme

Indbagt Reblochon ost

Pavlova med pære og granatæble

---

La Cigaralle du Prince 2011

La Royale Cuvee Prestige Chateau de Cayx 1997
Cahors

Champagne Möet & Chandon
Cuvee Speciale M&H

MUSIK
v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps

C. Nielsen: Orientalsk Festmarch
F. Kuhlau: Ouverturen til Lulu
F. Lehar: Guld og Sølv Vals
W. A. Mozart: Rondo alla Turca
P. Lincke: On the Bosphorus
J. Vater: Hilsen til Danmark
H.C. Lumbye: Blondini Polka
H.C. Lumbye: Boreas Galop

Publiceret 17. marts 2014

Blomsterdekorationerne ved gallataflet består af en blanding af enkelt og dobbelt tulipaner i forskellige farver sat sammen med eukalyptusblade. Dekorationerne er placeret på bordene i sølv spillestager fra 1750’erne. 

Accept af cookies

Ifølge lovgivningen skal der oplyses om brugen af cookies. Kongehuset benytter cookies for at sikre, at hjemmesiden virker korrekt samt i forbindelse med statistik.

Cookies fra hjemmesiden kan altid slettes igen.

Læs mere om cookies