Indvielse af handicaplejlighed i Lions Huset

Foto: Jens Christian Johansen, Lions Club København

H.K.H. Prinsgemalen indviede onsdag den 30. oktober den femte og foreløbig sidste handicaplejlighed i Lions Huset, København.

Prinsgemalen forestod som protektor for Lions Clubs International den officielle indvielse af lejligheden, der er blevet ombygget af Lions Club København. Klubben, der ejer Lions Huset, er med istandsættelsen af den femte lejlighed kommet et skridt nærmere målet om at etablere så mange handicapvenlige lejligheder som muligt i ejendommen.

Prinsgemalen fik efter den officielle indvielse forevist den nye lejlighed og præsenteret baggrunden for ombygningen af lejlighederne. Den første handicaplejlighed i Lions Huset stod klar i 1996, hvorefter de resterende fire lejligheder løbende er blevet ombygget. Midlerne til ombygningerne kommer fra blandt andet maleriudstillinger og lotteri samt støtte fra De Thorupske Legater.

Lions Club Danmark er en del af den internationale organisation Lions International, der har som princip at anvende midler til humanitære formål uden omkostninger til administration. I Danmark har organisationen 7.200 medlemmer fordelt på 314 klubber.

Yderligere information

Læs mere om H.K.H. Prinsgemalen.

Læs mere om Lions Danmark.