Den kongelige familie ved De Olympiske Lege i London

Den kongelige familie ved De Olympiske Lege.
Den kongelige familie ved De Olympiske Lege. Foto: Jesper Sunesen, Billed-Bladet

Den kongelige familie vil på skiftende tidspunkter være til stede i forbindelse med De Olympiske Leges afholdelse den 27. juli – 12. august 2012 for at overvære de danske atleters præstationer.

H.M. Dronningen vil under opholdet i London afholde flere receptioner på Kongeskibet Dannebrog for de danske OL-deltagere samt for britiske og danske erhvervsvirksomheder og kulturrepræsentanter.

H.K.H. Kronprinsen vil desuden i sin egenskab af medlem af den Internationale Olympiske Komité deltage i en række aktiviteter med komitéen.

Regentparret overværer sammen med Kronprinsparret og H.K.H. Prinsesse Benedikte åbningsceremonien på det olympiske stadion, mens D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie ankommer til OL senere i perioden.

Den kongelige familie vil under De Olympiske Lege opholde sig på Kongeskibet Dannebrog, der ligger til kaj i London under hele perioden.

Program og nyheder

Nærmere oplysninger om den kongelige families program offentliggøres løbende under Kalenderen og nedenfor.

Fotogallerier fra besøget offentliggøres løbende under Foto & Video.

______________________________ 
Den kongelige families tilstedeværelse i London
 
  • H.M. Dronningen er til stede i perioderne 27.-28. juli samt 3.-9. august.
  • H.K.H. Prinsgemalen er til stede i perioden 26.-31. juli.
  • H.K.H. Kronprinsen er til stede i perioden 26. juli - 14. august.
  • H.K.H. Kronprinsessen er til stede i perioderne 27.-29 juli samt 6.-10.august.
  • D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie er til stede i perioden 10.-12. august.
  • H.K.H. Prinsesse Benedikte er til stede i perioden 27. juli - 9. august.

______________________________
Dagsprogram

______________________________ 
Nyheder

  • Kronprinsen løb torsdag den 26. juli 2012 med den olympiske fakkel. Læs mere
  • I sin egenskab af medlem af Den Olympiske Komité (IOC) deltager H.K.H. Kronprinsen forud for De Olympiske Lege i den 124ende IOC Session.  Læs mere

 

  • H.K.H. Kronprinsen deltager som medlem af Den Internationale Olympiske Komité i De Olympiske Lege i perioden 23. juli – 14. august. Gå til kalenderpunkt

Fællesfoto

Tirsdag den 7. august 2012 blev der taget et fællesfoto af den kongelige familie og danske olympiske atleter på Kongeskibet Dannebrog.

Læs mere.

Gæstelister

Gæsteliste ved Regentparrets reception for erhvervsvirksomheder på Kongeskibet Dannebrog, London, lørdag den 28. juli 2012 kl. 19.00.

Gæsteliste ved H.M. Dronningens reception for britiske og danske kulturpersoner og repræsentanter for kulturelle institutioner i Storbritannien på Kongeskibet Dannebrog, London, den 6. august 2012 kl. 18.00.

Gæsteliste ved H.M. Dronningens reception den 7. august 2012 for danske OL-deltagere på Kongeskibet Dannebrog, London, kl. 17.00.