Menu og Musik ved Gallataffel på Amalienborg kl. 20.00.

Foto: Ole Mortensen, Tilsted.com

Menu og Musik ved gallataffel i Christian VIIs Palæ, Amalienborg, den 17. marts 2014 kl. 20.00 i anledning af statsbesøg fra Republikken Tyrkiet den 17.-19. marts 2014.

MENU
Terrine af Vesterhavsfisk med græskar og fennikel flan

Oksefilet med gulerod og kartoffelkage 

champignons á la creme

 

Indbagt Reblochon ost

 

Pavlova med pære og granatæble

 

---

La Cigaralle du Prince 2011

La Royale Cuvee Prestige Chateau de Cayx 1997
Cahors

Champagne Möet & Chandon
Cuvee Speciale M&H

MUSIK
v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps

C. Nielsen: Orientalsk Festmarch

F. Kuhlau: Ouverturen til Lulu

F. Lehar: Guld og Sølv Vals

W. A. Mozart: Rondo alla Turca

P. Lincke: On the Bosphorus

J. Vater: Hilsen til Danmark

H.C. Lumbye: Blondini Polka

H.C. Lumbye: Boreas Galop

BLOMSTER

Blomsterdekorationerne ved gallataflet består af en blanding af enkelt og dobbelt tulipaner i forskellige farver sat sammen med eukalyptusblade. Dekorationerne er placeret på bordene i sølv spillestager fra 1750’erne. 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Læs mere om statsbesøget fra Tyrkiet.