H.K.H. Kronprinsessen deltog med Mary Fonden og som protektor for LOKK i åbningen af konferencen ”Nordiske kvinder mod vold”

hvid-baggrund_15.png

H.K.H. Kronprinsessen deltog i åbningen af konferencen ”Nordiske Kvinder mod Vold 2019”

H.K.H. Kronprinsessen deltog fredag den 20. januar 2019 med Mary Fonden i åbningen af konferencen Nordiske Kvinder mod Vold 2019.

Nordiske Kvinder mod Vold er et fagligt netværk af kvindekrisecentre og andre kvindeorganisationer, og netværket har fokus på vold mod kvinder og børn i de nordiske lande. Ved konferencen var temaet "Børn udsat for vold".

Kronprinsessen deltog i åbningen i sin egenskab af protektor for Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK), som var vært ved konferencen.

Foto: 
Steen Brogaard ©

hvid-baggrund_13.png

H.K.H. Kronprinsessen deltog i åbningen af konferencen ”Nordiske Kvinder mod Vold 2019”

I forbindelse med åbningen holdt Kronprinsessen en åbningstale. I talen sagde Hendes Kongelige Højhed blandt andet: 

“I vores nordiske lande, hvor lighed mellem kønnene er mere udbredt end mange andre steder i verden, er omfanget af partnervold stadig større, end mange måske vil tro. Den seneste undersøgelse i Danmark viser, at hver 20. kvinde inden for et år har været udsat for mindst én form for partnervold. I undersøgelsen indgår også psykisk vold. Den usynlige og lige så skadelige vold, som kan være så vanskelig at indfange og definere. Den nylige kriminalisering af psykisk vold i Danmark sender et vigtigt signal om, at psykisk vold skal tages ligeså alvorligt som fysisk vold.”

Foto: 
Steen Brogaard ©

20. september 2019|Galleri