Åbning af udstillingen Create with Aarhus

Fra udstillingen Create with Aarhus.
Fra udstillingen Create with Aarhus. Foto: Mikkel Frost, CEBRA ©

Kronprinsparret aflægger officielt besøg i Tyskland den 19.-21. maj 2015 for at stå i spidsen for en dansk erhvervsdelegation. I forbindelse med erhvervsfremstødet åbner Kronprinsparret udstillingen Create with Aarhus på HafenCity Universität i Hamborg tirsdag den 19. maj.

Udstillingen Create with Aarhus er en samlet præsentation af visionerne for byens udvikling. En lang række danske arkitekter er repræsenteret i udstillingen, som overordnet fokuserer på bæredygtig byudvikling. 

Udstillingen åbnes officielt ved taler fra præsident for HafenCity Universität Walter Pelka, handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og  rådmand fra Aarhus Kristian Würtz. Kronprinsparret vil efterfølgende besigtige udstillingen.

Udstillingen er udviklet af The Architecture Project i samarbejde med den danske ambassade i Berlin og har tidligere været vist i Berlin og Bremen. Udstillingen forventes at bidrage til at skabe kontakt mellem byerne Aarhus og Hamborg, at eksponere dansk arkitektur og styrke potentialerne for øget forretningsbaseret samarbejder bl.a. mellem HafenCity Universität og Arkitektskolen i Aarhus og mellem andre aktører indenfor arkitektur og byudvikling på tværs af landegrænserne.

Yderligere oplysninger

Læs mere om Kronprinsparret.

Læs mere om erhvervsfremstød i Tyskland.

Læs mere om udstillingen Create with Aarhus.