Besøg ved konference om diabetes

Den Bayerske Landdag.
Den Bayerske Landdag. Foto: © Bildarchiv Bayerischer Landtag

Kronprinsparret aflægger officielt besøg i Tyskland den 19.-21. maj 2015 for at stå i spidsen for en dansk erhvervsdelegation. I forbindelse med erhvervsfremstødet deltager Kronprinsparret i en konference om diabetes i den Bayerske Landdag onsdag den 20. maj.

Konferencen ”Politisk bæredygtige diabetesstrategier – en dansk-bayersk dialog“ er arrangeret i samarbejde med Novo Nordisk, hvor mulige kriterier for bæredygtige diabetesstrategier vil være blandt de centrale emner ved konferencen.

Den danske ”Handlingsplan om Diabetes” fra 2003 og den ”Bayerske Diabetesrapport” fra 2014 vil danne rammen for en dansk-bayersk udveksling om erfaringer og udfordringer på diabetesområdet. 

Kronprinsparret modtages af landdagspræsident Barbara Stamm, og der vil være velkomsttaler ved landdagspræsidenten, handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og direktør for Novo Nordisk i Tyskland Krisja Vermeylen. Herefter vil Kronprinsparret overvære en paneldebat og indskrive sig i den Bayerske Landdags gæstebog. 

Yderligere oplysninger