H.K.H. Prinsesse Marie besøger Helsingør Ferieby

I november 2011 besøgte Prinsesse Marie firmaet Specialisterne i Ballerup hvor 75% af de ansatte har en diagnose inden for autismespektret.
I november 2011 besøgte Prinsesse Marie firmaet Specialisterne i Ballerup hvor 75% af de ansatte har en diagnose inden for autismespektret. Foto: Marie Hald, Scanpix

H.K.H. Prinsesse Marie besøger Helsingør Ferieby onsdag den 8. august i sin egenskab af protektor for Landsforeningen Autisme.

For 4. år i træk afholder Landsforeningen Autisme gratis sommerferie for enlige forsørgere til børn med autisme, hvor 40 familier årligt får mulighed for at deltage.

Prinsesse Marie vil under besøget deltage i dagens aktiviteter, blandt andet vil Prinsessen betjene en flødebollemaskine i forbindelse med en af konkurrencerne.

Autismediagnoserne kan gøre det svært for de berørte familier at finde tid og overskud til at planlægge en ferie, og derfor har ferierne i Helsingør Ferieby vist sig at være en stor succes. Hér får familierne mulighed for at tale med ligesindede samt mulighed for at udveksle erfaringer. 

PRESSEINFORMATION

PRESSEKONTAKT VED LANDSFORENINGEN AUTISME

Presse, der ønsker at dække besøget, bedes tilmelde sig senest den 7. august kl. 14.00 med navn, titel og medie til Camilla Haargaard,camilla.haargaard@prokommunikation.dk, tlf: 26 14 12 16.