H.M. Kongen af Nederlandene på arbejdsbesøg i Danmark

H.M. Kong Willem-Alexander af Nederlandene besøger den 11.-12. november 2024 København sammen med en nederlandsk erhvervsdelegation. H.M. Kongen vil deltage i dele af programmet, der har til formål at styrke samarbejdet mellem Nederlandene, Danmark og Norge inden for brintteknologi og fremtidens energisystemer.

Foto: RVD, Gemmy Woud-Binnendijk ©

Som en del af et arbejdsbesøg til Danmark og Norge den 12.-14. november 2024 besøger Kong Willem-Alexander København. Arbejdsbesøget har til formål at udvide samarbejdet mellem Nederlandene og Danmark samt Norge om brint. Forud for arbejdsbesøget er Kongeparret den 11. november værter ved en privat middag med Kong Willem-Alexander i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Under Kong Willem-Alexanders arbejdsbesøg vil Kongen deltage i dele af programmet, og den nederlandske Konge vil udover en erhvervsdelegation være ledsaget af Nederlandenes vicestatsminister og minister for klimapolitik og grøn vækst Sophie Hermans. 

Efter besøget i Danmark fortsætter Kongen af Nederlandene den 13.-14. november videre til Bergen og Oslo, hvor Kong Willem-Alexander i dele af programmet vil være ledsaget af H.K.H. Kronprins Haakon af Norge.

Presseinformation

Medier, der ønsker at dække H.M. Kong Willem-Alexanders arbejdsbesøg i Danmark, bedes sende en mail med ønske om akkreditering med navn, stilling og medie til kommunikationsafdelingen ved det nederlandske hof på accreditatie@minaz.nl senest fredag den 25. oktober 2024. 

Akkrediterede medier vil modtage et presseprogram med yderligere information efter akkrediteringsfristen.