Menu og musik ved officiel middag den 3. maj 2022
Menu og musik ved officiel middag den 3. maj 2022 i Christian VII's Palæ på Amalienborg.
Menu
Hvide danske asparges, morkler i morkel essens,
mille feuille og sauce mousseline (vegan)
Letsprængt poussin ”ballotine”
Peberrod, Kompot af nye kartofler -cironelle
(kødet saucieres med løvstikke sky)
Timbale af grillet Spidskål og vadouvan
glaseret selleri og små blomkål ”sauce Elisbeth”
Danske grønne asparges
Sauce supreme på selleri og løvstikke
Rabarber barvoise
Med skovmærke
***
La Cigarelle Du Prince 2019 Cahors
Chateau de Cayx 2016 Cahors Malbec
Musik
v/ Messingensemblet
H.C. Lumbye: Huldigungs-March
Thorvald Hansen: Fra ”Kvintet for messingblæsere”:
Allegro Moderato
Andante Molto Espressione og
Allegretto Scherzando
P.E. Lange Müller: Serenade af “Der var Engang”
Carl Nielsen: 4 danske sange
H.C. Lumbye: Vauxhall Polka
Dino Olivieri: Au Revoir
H.C. Lumbye: Velocipedes Galop